картичкизарожденден.com

Пожелания за рожден ден за мъж

Пожелания за рожден ден подходящи за мъж. Зарадвайте вашият мъж, приятел или роднина с оригинални пожелания за рожден ден.

Пожелавам ти мъдрост, за да взимаш правилните решения, много сила, за да пребориш и най-големият проблем и малко късмет, но в най-нужните за теб моменти!

Днес е време за празнуване, наздравици и танци, за това ти пожелавам много настроение и вълнения да има, усмивките да греят на лицата ви, а ти да бъдеш над всички със своята харизма и енергичност!

На един чудесен мъж, който имам честта да го познавам ще пожелая по случай рожденият му ден да бъде здрав, корав и прав, работата винаги да му спори и да има често поводи да се събира с приятели добри!

Наздраве по случай твоят голям рожден ден. Днес е повод за вдъхновение и ново начало на твоите планове. Бъди смел и постоянен в преследване на желанията си, не се отказвай нито за миг и вярвай в невъзможното!

Пожелавам ти бърза кола, голяма къща с хубав басейн, банкова сметка с много пари и човек до теб, с който да споделяш всичкото това богатство. И докато се радваш на живота, бъди все така здрав, усмихнат и забавен!

На един успял мъж мога да пожелая само здраве, за да може да се радва на всичко, което е постигнал до сега. Продължавай в същия дух да печелиш не само пари, но и добри приятели и уважение.

Когато искаш да постигнеш нещо важно в живота си бъди винаги уверен и непреклонен, докато преследваш мечтите си. Само така ще постигаш всичко желано и ще имаш това, което пожелаеш. Успех във всичко!

Бъди все така готин, забавен и усмихнат. Нека здравето и късмета никога да не те подминават, а да бъдат твои вечни спътници. Най-доброто за теб предстои, за това се подготви за скок, който да те отведе високо на върха.

Пожелавам на моят мъж безгрижен живот с много забавни моменти, интересни приключения и големи успехи в работата. Да има често поводи за празнуване и винаги да черпи вдъхновение и сили от любовта и подкрепата в семейството.

Бъди все така силен, добър и всеотдаен. Знам, че може да постигнеш всичко, за това не се отказвай нито за миг, колкото и трудно да е. На добър път и много късмет от тук насетне.