картичкизарожденден.com

Пожелания за рожден ден

Оригинални пожелания за рожден ден, които може да изпратите с картички. Копирайте, които искате пожелания за рожден ден и зарадвайте майка, баща, син, дъщеря, момче, момиче, баба или дядо.

Нека на твоят ден рожден бъдеш озарен с много здраве, късмет и любов за повече благополучие и успехи. Желая ти от сега нататък с лекота да сбъдваш своите мечти и пред нищо вече да не се спираш!

Времето лети, но ти всеки ден трупаш спомени, преживявания и лични успехи. Пожелавам ти да имаш една дълга колекция от незабравими и страхотни моменти, които да ти дават сила и надежда да продължаваш напред до пълна победа!

Приеми моите пожелания за рожден ден за благополучие, благоденствие и берекет. Нека най-голямата ти сила бъде любовта, а най-успешните моменти да споделяш със семейството и приятелите си!

Цялата компания те поздравява по случай твоят рожден ден, като ти пожелаваме безгранично здраве, небивал успех, щастливо семейство, неспирни забавления и безброй страхотни мигове с любимите си хора!

Запомни, че ти си на толкова години, на колкото се чувстваш, за това броя на свещите върху тортата е просто една цифра. Нека доброто настроение и усмивката ти никога не свършват, за да бъде щастието ти пълно!

Измина още една година, с която доказа, че не остаряваш, защото не само, че не ти личи, а и в душата си носиш младостта и енергията, които те карат винаги да се чувстваш добре. Продължавай да градиш бъдещето си с усмивка и много внимание, защото то ще бъде винаги светло и слънчево!

Пожелавам ти много хъс, постоянство и мъничко късмет да имаш, подкрепени с много здраве и любов, за да постигаш целите си и да бъдеш щастлив човек. Вярвай в себе си и не се спирай нито за миг, а аз ти обещавам, че ще може да сбъднеш и най-фантастичните си мечти!

Един щастлив ден дойде, твоят рожден ден. Искам да те видя с една голяма усмивка и тя да озари целият свят около теб. Нека радостта от празника ти бъде вечна и всеки ден да сияеш от щастие!

Ще ти отправя нестандартни пожелания за рожден ден: нека всички хора, на които държиш да бъдат здрави и щастливи, нека винаги да помагаш, когато ти поискат услуга и да не се отказваш от това да работиш за хората. Знам, че когато помагаш на другите това те прави щастлив и ти дава сила да продължаваш напред. За това не спирай да бъдеш себе си и да жънеш успехи в работата и живота!

Пожелавам ти този рожден ден да ти донесе онзи трепет и емоции, които да ти вдъхнат куража и силата да се потопиш дълбоко във водите на бизнес възможностите, където да пребориш и най-големите акули, за да бъдеш на върха!

Пожелавам ти да си богат не само на пари, а и на добри и верни приятели, здраво и обичащо семейство, успехи в работата и още много щастливи моменти!

Да знаеш, че в живота има слънчеви дни, но и големи бури, за това ти желая винаги с усмивка и хъс да се справяш с всяка трудност и това да те прави много по-силен и успял човек. Нека всичко, което ти се случва да бъде за добро, а здравето и любовта да бъдат вечни твои спътници!

За днес, на твоят рожден ден ти пожелавам да имаш много сили, за да може да приемеш всички поздрави, да празнуваш до зори и нито за миг да не спираш да танцуваш и забавляваш! Налудувай се, това е твоят ден и се радвай от сега нататък на всички блага, които живота ще ти предложи!

Ще получиш днес много пожелания и картички за рожден ден и аз ти пожелавам да се сбъдне всичко хубаво, което ще прочетеш и то възможно най-скоро. Нека и моето пожелание за много берекет и щастие да достигне до теб и да сбъднеш още много мечти занапред!

С пожелание за небивал успех в живота, където работата да ти спори, в семейството да се обичате и подкрепяте, а сред приятелите ти да си уважаван от всички.

Голям късмет е, че те познавам и имам възможността да ти честитя рождения ден. Искам винаги да бъдеш същия позитивен човек и добър приятел, все така да помагаш и да бъдеш за пример и не на последно място винаги да имаш много здраве и късмет!

Дойде отново твоят рожден ден, на който ще ти пожелая пак здраве, защото без него никой не може, любов, защото тя е най-голямата сила, мъдрост, за да взимаме правилните решения в трудните моменти и много смелост, за да стъпваш там, където други не успяват!

Пожелавам ти богат живот пълен с приятели, пъстрота, забавления и много красиви моменти, които да разказваш на децата си. Нека в цялата тази приказка любовта бъде най-верният ти и незаменим приятел!

Каквото и да ти пожелая, за теб ще е малко, защото заслужаваш най-доброто. Но все пак, нека здравето и щастието бъде основата на един прекрасен живот, който да сътвориш от тук насетне. Вярвам, че всеки следващ ден ще става още по-хубав и слънчев за тебе!

На човека, който обичам пожелавам да има един прекрасен рожден ден, а най-големите подаръци, които да получи да са любов, късмет, щастие, благоденствие и богатство!